25.07.2023 16:00

Даниел Панов поздрави младите шампионки от Хандбален клуб „Етър-64“

Хандбален клуб „Етър-64“ и неговите детски формации на тима записаха отлично представяне на един от най-престижните световни турнири – „Интерамния Световна купа 2023“, провел се в Терамо, Италия.
14-годишните момичета спечелиха златни медали в своята възрастова група, а 12-годишните състезателки завоюваха сребро от надпреварата. Силно се представи и формацията на 12-годишните момчета.
По-рано днес кметът Даниел Панов прие „виолетовите“ хандбални надежди на Велико Търново и България, за да ги поздрави за постигнатите успехи. Панов благодари също на родителите и треньорите Станислав Йорданов и Миглена Христова, както и на президента на клуба Атанас Атанасов. Само през тази година детските формации на „Етър-64“ вече имат 11 спечелени купи.
Успехите на великотърновските спортисти доказват смисъла от инвестициите в спортната инфраструктура, направени през последните години и са стимул да продължаваме да работим с клубовете за още по-добра база за спорт във Велико Търново и общината, коментира кметът Даниел Панов. 

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.