21.11.2023 18:00

Във Велико Търново: Възстановяват частично движението през кръговото до Летния театър от утре

От утре – 22 ноември (след 11:00ч.) частично ще бъде отворено кръстовището до Летния театър. Полагането на последния (износващ) асфалтов слой на кръговото е на финал.
За довършване на дейностите в частта на колелото, то ще бъде затворено от 8:00 до 11:00 ч. След 11:00 ч. утре кръстовището ще бъде отворено в най-натовареното направление – от ул. "Христо Ботев" към Южния пътен възел и обратно. Възстановени ще бъдат и обичайните маршрути на градските автобуси №4, 5, 9, 13 и 70.
В направленията към Летния театър, улиците "Седми юли", "Цар Тодор Светослав" и "Марно поле" кръстовището остава затворено за полагане на износващ слой асфалт.
От 11:00 ч. до 16:00 ч., утре, 22 ноември, за полагане на пътна маркировка частично и на етапи ще се затваря кръстовището на бул. "България" с улиците "Беляковско шосе", "Краков", "Полтава" и "Освобождение". Ще се пропускат градските автобуси. Водачите следва да следят сигнализацията и указанията на отговорните за сигнализацията служители.
За полагането на маркировката е нужна температура на асфалта над 5 градуса по Целзий, което налага извършването на дейностите в тази част на деня.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.