15.05.2013 17:00

Велико Търново отново постила червен килим пред своите абитуриенти

   По инициатива на кмета на Община Велико Търново Даниел Панов за поредна година инициира представянето на абитуриентите от Старата столица по достоен и атрактивен начин. Щастливите абитуриенти ще имат уникалната възможност да шестват върху червеният килим, който ще бъде постлан по ул. „Васил Левски” пред общината за тях от 23 до 25 май.
873 абитуриенти от 14 великотърновски училища ще преминат като истински звезди по червения килим към нов, важен етап в своя живот. Велико Търново е единственият български град, който ежегодно организира и провежда изпращането на своите абитуриенти по този впечатляващ и запомнящ се начин чрез обществено значимо събитие.
На 23 май от 18:30ч. ще дефилират абитуриентите на ПГЕ „А. Попов”  и ПГС „Кольо Фичето”. на 24 май от 18:00ч. - СГ по икономика, ХГ „Св. Св. Кирил и Методий”, ЧПГ „Аркус”, ПГСАГ „Ангел Попов”, СОУ „Владимир Комаров”, СОУ „Емилиян Станев”, ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров”, а на 25 май от 18:00ч. на червения килим ще са ПМГ „Васил Друмев”, СОУ „Вела Благоева”, СОУ ”Георги Раковски”, ПГ по моден дизайн, ПГТ „Д-р Васил Берон”.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.