30.05.2013 14:10

Четвъртокласници от ОУ „П. Р. Славейков” се срещнаха и разговаряха с кмета на общината Даниел Панов

   Ученици от четвърти клас на ОУ „П. Р. Славейков” се срещнаха с Даниел Панов.  Децата участват в дейностите по проект „Да направим училището привлекателно за младите хора”. В рамките на проекта децата посещават клуб „Светско поведение”, в който ученици от четвърти клас придобиват знания и умения за това как да се държат на обществени места, да получат адекватно социално възпитание и активна гражданска позиция.
Малчуганите благодариха на кмета за множеството добри неща, които са направени, както и за онези, които се правят в момента. Децата бяха впечатлени от множеството ремонти на детски и спортни площадки, от ремонтите и строителството на нови спортни съоръжения. Те поставиха въпроси, свързани с подобряване състоянието на училищният двор, оградата и спортните площадки в  училището и в неговите околности.
Едно от момичетата в групата прояви интерес как се става кмет. Даниел Панов обясни, че след завършването на образованието си и след доказване на обществените си ангажименти и отговорности могат да се кандидатират за кмет. „Надявам се по Ваше време Велико Търново да има за кмет жена - нещо, което никога до момента не се е случвало в историята на любимият ни град” - каза Даниел Панов.
           

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.