16.07.2013 15:00

В сряда започва цялостното преасфалтиране на улица „Христо Ботев”

   Утре, 17 юли, сряда, започва цялостното преасфалтиране на улица „Христо Ботев”. За осигуряване възможност на фирмата изпълнител да извърши качествено и в срок дейностите по преасфалтирането се налага въвеждане на временна организация движението на МПС, както следва:

От 10:00ч. до 17:00ч. ще бъде затворена за движение улица „Христо Ботев” в участъка от кръстовището с улица „7 юли” до Младежки дом, като ще бъдат пропускани само автобусите на градския и извънградски транспорт.
Община Велико Търново и фирмата изпълнител се обръщат с апел към всички водачи на МПС и всички граждани да проявят разбиране и да спазват създадената временна организация на движението, за да се осигури възможност за бързо и успешно преасфалтиране на улица „Христо Ботев” и да не се създават предпоставки за възникване на пътно - транспортни произшествия.
Като се извинява за временно причинените неудобства на гражданите, Община Велико Търново изразява своята убеденост, че цялостното преасфалтиране на улица „Христо Ботев” ще доведе до значително подобряване на условията за управление на уличният трафик в Старата столица.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.