04.11.2013 14:00

Проект „Подкрепа за достоен живот” – кампания за прием на заявления, оценка, подбор и класиране на кандидати за включване в проектните дейности

Община Велико Търново уведомява, че във връзка с реализацията на Проект „Подкрепа за достоен живот”, в периода 11.11.2013 г. – 15.11.2013 г. включително, ще бъде проведена кампания за прием на заявления, оценка, подбор и класиране на кандидати за участие в проектните дейности, с цел актуализиране на списъците с потенциалните кандидат – потребители на социалната услуга по проекта, както и за актуализиране на Банка на личните асистенти.
 
Целеви групи по Проекта са:
  • Лица, в т.ч. и деца с трайни увреждания, с установена невъзможност за самостоятелно обслужване към момента на оценката на потребностите и нуждаещи се от постоянна грижа;
  • Лица в трудоспособна възраст – безработни, заети (наети или самонаети) и неактивни лица (студенти или придобили право на професионална пенсия по реда и условията за ранно пенсиониране).
 
Документи от желаещите да се включат в кампанията ще се приемат в стая 218, етаж 2 в сградата на Община Велико Търново. Заинтересованите лица могат да получат допълнителна информация на място, както и на телефон 062 / 619 220.
 
За по-вече подробности вижте ТУК !

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.