23.03.2015 16:30

Великотърновци, благодаря ви!

Искрено и сърдечно благодаря на всички институции и съграждани, с които заедно сътворихме един незабравим Празник на Велико Търново.
Благодаря на Областна дирекция на полицията, КАТ и противопожарната служба за огромният им принос за опазване на общественият ред и сигурността на гражданите по време на празничната програма.
Благодаря на всички, които бяха ангажирани с подготовката и реализирането на празничната програма.
Благодаря на всички изпълнители, които се включиха в празничната програма и показаха огромните творчески възможности и потенциал на Велико Търново.
Благодаря на бизнес средите, които отново се отзоваха с разбиране и подкрепиха в значителна степен реализирането на празничната програма в нелесни и за тях времена.
Благодаря ви великотърновци за духа на благородство, самочувствие, гостоприемство и усещането за сплотеност, които винаги са ни водили напред.
На 22 март поставихме началото на поредица от събития, с които ще честваме 830 години от въстанието на Асен и Петър и полагане основите на Втората българска държава.
Всички ние винаги сме споделяли разбирането, че само заедно можем да постигнем онова, което никой от нас не е в състояние да направи сам.
Воден от убеждението, че заедно ще посрещнем с успех всички предизвикателства и ще работим за славата и достойнството на невероятният ни град се прекланям пред приноса на всеки, който помага за общият ни успех и авторитета на Велико Търново.
Да бъдем великотърновци за нас не е просто принадлежност към един град. За нас това е титла!!!
Даниел Панов
Кмет на Община Велико Търново

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.