24.05.2014 17:00

Даниел Панов отличи с награди и грамоти дейци на образованието и отличници на випуск 2014

На тържествена церемония, състояла се в музей „Възраждане и Учредително събрание”, във връзка с честването на 24 май, кметът на Община Велико Търново г-н Даниел Панов удостои със Старопрестолни грамоти заслужили дейци на образованието и отличниците на Випуск „2014”.
Той припомни вековните традиции на Старата столица и значимият и принос в изграждането на българската духовност, както и приноса за формирането на общото европайско културно и духовно пространство.
Даниел Панов благодари на директорите и учителите за това, че са сред хората, които имат най-значим принос за Велико Търново да се говори с уважение и респект в областта на духовността, обрацованието, културата, изкуствата и науките.
52 –ма  директори на детск градини и училищя от цялата община получиха престижните отличия за успешната си дейност в сферата на образованието.
66 грамоти бяха връчени на изяени учители.
21 отличници на Випуст „2014” получиха лента с надпс : „Отличник на Община Велико Търново” и с логото на кандидатурата на града за Европейска столица на културата, както и подаръци от световна компания за производство на безалкохолни напитки.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.