24.05.2014 17:30

Даниел Панов удостоен с наградите на КТ „Подкрепа” и телевизия „Европа” за успешно партньорство в образованието

По време на традиционната среща на кмета на общината с дейци на образованието, изкуствата, науките и културата г-н Даниел Панов бе удостоен от синдикален регионален съюз „Подкрепа” и синдикат „Образование” при КТ „Подкрепа” София с плакет „Стоян Михайловски” и грамота за принос в развитието на системата на образованието. Господин Панов е един от четиримата общински кметове в страната, които националният синдикат отличава за ефективно партньорство и сътрудничество в областта на образованието.
Синдикатът отличи още директорите - Татяна Данчева на професионалната гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон” и Христо Димов на ОУ „Патриарх Евтимий”. Наградени бяха учителите Хариета Димитрова от ОУ „Патриарх Евтимий” и Антоанета Чобанска, преподавател в ПМГ „Васил Друмев”.
Господин Даниел Панов получи награда и от телевизия ”Европа” за успешно утвърждаване имиджа и престижа на Велико Търново, като водещ център на духовността, образованието, културата, науките и изкуствата в България.
Кметът на Община Велико Търново благодари за признанието и заяви, че направеното в областта на духовността е най-стабилната инвестиция в бъдещето на Велико Търново и местната общност. Той изрази увереността си, че Велико Търново е най-достойният сред всички достойни кандидати за титлата Европейска столица на културата през 2019 година.
Господин Панов пожела успех на абитуриентите, постоянство на продължаващите средното си образование и здраве, сили и енергия на директорите, за да продължават и в бъдеще да утвърждават статута на Велико Търново на водещ духовен и културен център в България.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.