27.05.2014 09:30

„Пеещи камбанки“ огласиха Павилиона на Щастието

Снощи, 26 май, децата от вокална група „Пеещи камбанки“ при Младежки дом с ръководител Владимир Габров огласиха със звънките си песни Павилиона на Щастието и парк „Марно поле“. Малките вокални дарования изпълниха програма, която зарадва както тяхната вярна публика, така и множество посетители на парка. Прекрасните гласчета на малчуганите предизвикаха умиление и радост сред публиката.

Преди началото на концерта малките певци не пропуснаха предоставената им възможност да се изявят и като художници. Те написаха и нарисуваха своите послания и ги поставиха върху Павилиона на Щастието. Техните изпълнения станаха част от ежедневната програма от малки културни събития, които оживяват и правят Павилиона на Щастието едно от атрактивните летни места във Велико Търново.

В рамките на програмата в павилиона на Щастието и в околното пространство всеки, който създава изкуство и иска да го сподели с гражданите и гостите на Велико Търново може да заяви това свое намерение и да реализира малко културно събитие до края на месец септември.

Освен концерти  и изложби в Павилиона на Щастието могат да бъдат организирани работилници, открити уроци и майсторски класове.

До края на месец септември на практика всеки ден в Павилиона на Щастието и прилежащите пространства ще се реализират културни събития, които са част от кандидатурата на Велико Търново за Европейска столица на културата през 2019 година.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.