21.10.2015 09:55

Община Велико Търново ще бъде домакин на Национална среща на общинските търговски дружества и предприятия

Община Велико Търново отново заслужи доверието на Национално сдружение на общините в република България и на 17 и 18 март 2016 г. ще бъде любезен домакин на Национална среща на общинските търговски дружества и предприятия.
През пролетта на следващата година Старата столица ще събере на Трета национална среща над 100 представители на българските общини. Ресорни заместник-кметове, ръководители и управители на общински предприятия и търговски дружества, представители и членове на ресорни комисии в общинските съвети, експерти от общинските администрации, заедно с представителите на държавната власт ще дискутират както настоящето, така и бъдещето на общинските търговски дружества и предприятия.
През последните години Велико Търново се утвърди като успешен домакин на годишни национални форуми, организирани от НСОРБ, като структура, която е лидер в областта на местното самоуправление в България. Не само заради стратегическото си географско положение, добри транспортни и комуникационни връзки и логистични възможности, а и заради добрата организационна култура и опит Велико Търново отново е избран за център на такъв национален форум.
До сега Старата столица бе домакин на национални годишни срещи на експерти в областта на образованието, както и на годишната среща на главните архитекти на общини в България.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.