30.10.2015 11:45

Снежана Данева приветства учителите и учениците на ОУ “Димитър Благоев“ за полувековният юбилей на училището

В изпълненият до краен предел салон на читалище „Надежда“ изпълняващата длъжността „Кмет на Община Велико Търново“ Снежана Данева-Иванова приветства учителите и възпитаниците на ОУ „Димитър Благоев“.
Тя се обърна към всички с думи на благодарност и признателност за доброто образование, за добрите грижи, които учениците получават в училището с авторитет и престиж. Тя пожела на директорката, на учителите и на учениците да продължат да работят за отстояване доброто име и високите постигнати  резултати.
Госпожа Данева обяви пред събралото се множество, че във връзка с половин вековният юбилей и на училището и честване 75 години от обявяването му за базово училище Община Велико Търново подарява поисканото от екипа на училището мултифункционално устройство- копирна машина, принтер и факс.
Тя пожела на всички здраве и още много усилия, за да отстояват постигнатите резултати и да бъдат сред водещите училища в Старата столица.
Гостите на тържественото събитие бяха поздравени с множество изпълнения на деца от детски градини и училища във Велико Търново на препълнената с цветя сцена на читалище „Надежда“.

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.