Концерт-спектакъл „Усмихнатите деца на Община Велико Търново“ по повод празника на детето- 1ви юни

Община Велико Търново съвместно с Центровете за работа с деца и младежи и социалните услуги за деца и младежи на територията на общината поздравиха всички деца по повод Mеждународния ден на детето- 1-ви юни, с концерт-спектакъл „Усмихнатите деца на Община Велико Търново“ на 31.05.2016г. в Летен театър, Велико Търново.
Концертът-спектакъл беше открит от зам. кмета на Община Велико Търново Ганчо Карабаджаков. Редица официални гости уважиха с присъствието си празника на децата. Участие взеха деца на възраст от 6 до 18 години от 19-те Центрове за работа с деца и младежи (ЦРДМ), както и от Център за настаняване от семеен тип за деца/младежи (ЦНСТДМ) без увреждания І и ІІ, ул. „Цветарска“ №14, ЦНСТДМ без увреждания І и ІІ- SOS младежки дом, ЦНСТДМ без увреждания, ул. „Н. Габровски“ № 49, ЦНСТДМ без увреждания ІІ, ул. „Ил. Драгостинов“ № 3А, вх. Б, ЦНСТДМ без увреждания ІІІ, ул. „Колоня товар“ № 14, Дом за деца, лишени от родителка грижа „Пеню и Мария Велкови“ и Кризисен център за деца, жертва на трафик и/или пострадали от насилие, с. Балван.
Децата и младежите отправиха поздрав към връстниците си с песни, танци, стихотворения и забавни сценки по различни сценарии. Зрителите се включиха и в подготвената Арт работилница за изработка на картички, временни татуировки и модерни прически.

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.