Работна среща на уредниците на Центрове за работа с деца и младежи

На 21.04.2017 г. в Център за превенция и спорт, с. Балван, се проведе работна среща относно бъдещите дейности, реализирани в Центровете за работа с деца и младежи на територията на Община Велико Търново.

На срещата присъстваха уредниците на деветнадесетте Центрове за работа с деца и младежи, г-жа Росица Димитрова – Директор на Дирекция „Социални дейности и здравеопазване” при Община Велико Търново, г-жа Благовеста Факирова – Председател на Дарителско сдружение „Св. Иван Рилски”, г-н Недьо Георгиев - Кмет на с. Балван, представители на Полицейски участък към Районно управление – Велико Търново от с. Балван и г-жа Ваня Ананиева – Секретар на Местната комисия за борба с трафика на хора.

Работната група обсъди организационни въпроси, свързани с предстоящите мероприятия в Центровете за работа с деца и младежи и Център за превенция и спорт, с. Балван. На 03.05.2017 г. в Национален военен университет „Васил Левски” ще се проведат демонстрации и занятия по проекта „Оцеляване в природата”, където участие ще вземат повече от 100 деца. Откриването на Лятна детска полицейска академия  - 2017 ще се състои в средата на месец юни в с. Шемшево, което се превърна в традиционен домакин на събитието.

Секретаря на Местната комисия за борба с трафика на хора и представителите на Полицейския участък изнесоха информационни беседи, с цел повишаване професионалната квалификация на уредниците.

На всеки участник в срещата децата от Център за работа с деца и младежи, с. Балван, поднесоха ръчно изработено пролетно цвете.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.