Спортен полуден в с. Арбанаси и с. Беляковец

Спортен полуден в с. Арбанаси и с. Беляковец на 15.08.2016 г., част от кампанията „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат“

Децата и младежите от Центровете за работа с деца и младежи на територията на община Велико Търново участват активно в кампанията „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат“, която е инициатива на Съюза на пивоварите в България и се реализира съвместно с Община Велико Търново, Дарителско сдружение „Св. Иван Рилски“, Сдружението на кметовете и кметските наместници „Янтра-2001“ и ОДМВР-Велико Търново.
На 15.08.2016 г. на стадиона в с. Арбанаси се проведе спортна среща между отборите на ЦРДМ с. Арбанаси, ЦРДМ с. Малки чифлик и ЦРДМ с. Шереметя. Децата участваха в редица щафетни игри, а за финал получиха грамоти и медали, предоставени от Съюза на пивоварите в България, които бяха връчени от директора на ОДМВР-Велико Търново Димитър Машов. Събитието уважиха още г-жа Ивана Радомирова – изп.директор на Съюза на пивоварите в България, кметовете на с. Арбанаси, с. Малки чифлик , с. Шереметя и гр. Килифарево.  След игрите на открито децата участваха в турнир по тенис на маса, който се проведе в читалището на с. Арбанаси. Турнира беше индивидуален и участие взеха осем деца от трите населени места.
Същият ден г-жа Радомирова посети спортния полуден в с. Беляковец, където децата показаха умения в различни отборни и щафетни игри. За доброто си представяне децата получиха грамоти и медали.
Спортните дни се превърнаха в традиция за Центровете за работа с деца и младежи на територията на общината и се провеждат ежеседмично във всички 19 Центъра.
 

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.