Благотворителна изложба - базар на мартеници 2021 г.

През месец февруари по традиция в Община Велико Търново се провежда Благотворителна изложба-базар на мартеници и изделия изработени от потребителите на социални услуги, функциониращи на територията на общината. През настоящата 2021 г. инициативата под надслов „Баба Марта бързала и мартенички вързала“ ще бъде проведена за 10-та поредна година, а участие в базара ще вземат 23 социални услуги и 3 Центъра за работа с деца и младежи, които по график от 15.02.2021 г. ще предлагат своите ръчно изработени изделия.

Благотворителната изложба-базар ще бъде разположена на специално обозначен щанд /до чешмичката след сградата на Община Велико Търново в посока МТД „К. Кисимов”/, всеки ден в периода от 15.02.2021 г. до 01.03.2021 г., включително от 10:00 часа до 18:30 часа.

За направата на ръчно изработените мартеници и сувенири са използвани нетрадиционни материали и разнообразни техники. Всеки който желае може да зарадва своите близки и да закупи от изработените изделия, които ще се предлагат на символична цена, а събраните средства ще се използват за закупуване на материали за Арт-ателиетата в съответната услуга.

Icon График на социалните услуги за благотворителна изложба - базар (541,4 KB)

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.