Благотворителна коледна изложба базар "Ние можем XVII"

За 17-та поредна година организираме благотворителна Коледна изложба-базар „Ние можем XVII” за сувенири, картички, рисунки и играчки ръчно изработени от потребителите на социални услуги. Всеки желаещ да зарадва близки и приятели,  може да заповяда на къщичката в парк „Марно поле“, където до края на месец декември всеки ден ще бъдат представени уникални изделия. В тазгодишното издание на инициативата участват 32 социални услуги, 6 Центъра за работа с деца и младежи и 4 неправителствени организации, които ще се включат в базара по предварителен график.

Коледна изложба-базар „Ние можем XVI“ бе официално открита от г-жа Росица Димитрова – Директор на Дирекция „Социални дейности и здравеопазване“ и г-н Борислав Йорданов – управител на общинска туристическа агенция „Царевград Търнов“.

„С всяка изминала година желанието за участие в благотворителна изложба-базар „Ние можем“ се увеличава, а в изработката на уникалните украшения се включват все нови и иновативни техники. Пожелавам на всички участници здраве, радост и успехи. Нека с нашите уникални изделия украсят домовете си не само жителите, но и гости на града.“, се обърна към всички г-жа Димитрова.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.