Дарение за потребителите от 7 социални услуги

Нови цветни керамични съдове ще създават уют при сервиране на храната приготвена за потребителите на седем от социалните услуги за резидента грижа, функциониращи в Община Велико Търново.
Осигурените сервизи за хранене, съдържащи всичко необходимо за домакинството са безвъзмездно дарение направено от фирма „Пит и Ко“ ООД по инициатива на управителя г-на Николай Тончев, който е и член на „Ротари клуб“ Велико Търново.
Днес дарението бе доставено лично от г-н Тончев и предадено на г-жа Миглена Кюркчиева-Енчева – Управител на три социални услуги /ЦНСТ за младежи с увреждания и две ЦНСТ-та за деца без увреждания/. В реализиране на благородния жест взеха участие също президента и секретаря на „Ротари клуб“, които за пореден път показват загриженост и подкрепят социалните услуги в общината.
От името на общинското ръководство г-жа Росица Димитрова – директор на Дирекция „Социални дейности и здравеопазване“ лично благодари за дарението и проявената социална ангажираност от страна на бизнеса и неправителствените организации в създаване на инициативи в полза на обществото.
 

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.