Деца и младежи отбелязаха 10 годишнината на ЦРДМ в с. Беляковец

С празник в пълна зала на Народно читалище „Просвета-1907“ в Беляковец на 26 април 2023 г. бе отбелязана 10-годишнина от разкриване на Център за работа с деца и младежи в селото.  Филм за дейността на Центъра с послание да не забравяме мястото, където сме израснали трогна деца, родители и приятели. Поздравления в началото на празника към присъстващите отправи г-жа Албена Беренска – кмет на с. Беляковец, която представи кратка информация за успешната дейност на Центъра и постиженията на децата в различни инициативи.

Празничната програма продължи с изпълнения на народни песни, хумористични сценки и буфосинхронада подготвени от децата и уредника на Центъра – г-жа Иванка Свирчева.

Сред гостите на събитието бяха г-жа Росица Димитрова - директор на Дирекция "Социални дейности и здравеопазване" в Община Велико Търново и г-жа Благовеста Факирова – председател на Дарителско сдружение „Св. Иван Рилски“, с. Балван.

Благодарности и лични подаръци към г-жа Свирчева поднесоха деца и родители за отдадеността и обичта и към всички през 10-годишната дейност на Центъра.

„Бъдете успешни, дарявайте добро и сбъдвайте своите мечти“– бяха пожеланията отправени от г-жа Димитрова към децата, поднесени с подаръци осигурени от Община Велико Търново.

Празника завърши с хоро и голяма празнична торта.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.