Дневен център за пълнолетни лица с увреждания организира празник в парка по повод своята 10-годишнина

С празнична програма и много гости Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, управляван от Фондация „Милениум“, отбеляза своята 10-годишнина от разкиване на социалната услуга. На своебразната сцена в  парк „Дружба“ потребители посещаващи услугата показаха своите таланти и умения в специално подготвеното за празника представление „Социален цирк“, което се реализира с помощта и подкрепата на Фондация „Мини Арт Фестивал“. Специални подаръци към всчки гости уважили празника поднесе г-жа Незабравка Раева – директор на Дневен център за пълнолетни лица с увреждния, която представи дейността на услугата и сподели за успешните резултати постигнати през годините.
 С благодарност за дългогодишното партньорство с Фондация „Милениум“ и признание към екипа на услугата за професионализма и всеотдайността им в грижата и подкрепата за хората с увреждания, се обърна в своето приветствие г-жа Росица Димитрова- директор на дирекция „Социални дейности и здравеопазване“ при Община Велико Търново.
Сред гостите уважили празника бяха г-жа Анжела Досева- директор на Регионална дирекция за социално подпомагане-Велико Търново, г-жа Мая Пешева-Владкова – директор на Дирекция „Социално подпомагане“-Велико Търново, експерти към Министерство на труда и социалната политика, представители на ВТУ “Св. св. Кирил и Методий“, г-н Гео Колев- член на УС на Фонадация „Мини Арт Фестивал“, управители на социални услуги, приятели и близки.
По време на празника гости, приятели и граждани имаха възможност да разгледат ръчно изработени сувенири и предмети, както и изложба на рисунки, които екипа на услугата заедно с потребителите бяха подготвили и подредили в специални кътове на алеята в парка.
 

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.