Коледна изложба-базар „Ние можем XV”

С петнадесета благотворителна Коледна изложба-базар „Ние можем” на сувенири и ръчно изработени изделия сътворени от потребители на социални услуги, Дирекция „Социални дейности и здравеопазване“ при Община Велико Търново отбелязва 15-годишнина си дейност.  В инициативата ще се включат 27 социални услуги и 5 Центъра за работа с деца и младежи, като къщичката в която ще се предлагат сувенирите е разположена на централната алея в парк „Марно поле“. По традиция със своите изделия ще се включат и партньори и приятели на социалните услуги, сред които Сдружение „ЗОВ“, гр. Горна Оряховица, Фондация „Искам бебе“ и Общинска организация на Съюза на инвалидите в България - Велико Търново.

Коледна изложба-базар „Ние можем XV“ бе официално открита днес /26.11.2021 г./ в присъствието на управители на социални услуги и потребители, като всеки посетил къщичката получи сладки курабии приготвени от Домашен социален патронаж.

 Директора на Дирекция „Социални дейности и здравеопазване“, Росица Димитрова поздрави всички и заедно с Борислав Йорданов – Управител на Общинска агенция по туризъм „Царевград Търнов“ пожелаха базара да донесе на всички много усмивки и настроение  в предстоящите празнични дни.

Всеки желаещ да зарадва близки и приятели с ръчно изработени сувенири, картички, рисунки, играчки и украса, може да закупи от изделията, които  ще бъдат изложени от социалните услуги по график, в периода от 26 ноември до 31 декември 2021 г.

Icon График - Коледен базар - Велико Търново 2021 (1,6 MB)

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.