Комплекс „Кризисен център за лица „ТЪРНОВГРАД“ – Велико Търново отпразнува своята първа година

Комплекс „Кризисен център за лица „ТЪРНОВГРАД“ – Велико Търново отпразнува своята първа година от разкриване на социалната услуга. В присъствието на представители на институции, организации и партньори екипа на Кризисен център за лица представи своята дейност в кратка презентация.
Г-жа Наталия Петкова – Управител на услугата, отправи благодарността си към всички партньори за доброто взаимодействие и координация като отбеляза, че през изминалата една  година помощ и подкрепа от екипа на Кризисен център за лица са потърсили 137 лица, от тях 51 са потребителите, на които е оказана кризисна интервенция и емоционална подкрепа. В изказването си тя представи добри примери за успеха и ефективността на работата на екипа.
Сред гостите уважили празника бяха г-жа Росица Димитрова – Директор на Дирекция „Социални дейности и здравеопазване“ при Община Велико Търново, г-жа Анжела Досева – Директор на Регионална дирекция за социално подпомагане – Велико Търново,  г-жа Мая Пешева-Владкова – Директор на Дирекция „Социално подпомагане“ – Велико Търново, гл. инсп. Веселин Райков – Началник на РУ- Велико Търново, г-н Тотко Тотев прокурор от Районна прокуратура- Велико Търново, адвокат Борислав Бориславов от Правна клиника, г-жа Ваня Ананиева – Секретар на МКБТХ, г-жа Катерина Златкова-Дончева– председател на Сдружение „ЗОВ-България“ и др.
В своето приветствие, г-жа Росица Димитрова, поздрави екипа на услугата за професионализма и отделеността, като отбеляза важността на постигнатото партньорство с институциите и организации на местно ниво за осигуряване на подкрепа на хората изпаднали в трудна житейска ситуация.
Като на рожден ден празника завърши с торта и малък подарък за гостите - ръчно изработени от потребителите и екипа сувенири.
 
Заглавие
Описание

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.