Шоколадови изкушения в Дневен център за пълнолетни лица с увреждания

Социално предприятие „Шоколадова къща Станимира“ сътвори вкусни шоколадови изкушения в Дневен център за пълнолетни лица с увреждания на ул. „Поп Харитон“№4, управляван от Фондация „Милениум“.
По покана на г-жа Незабравка Раева – директор на Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, днес в социалната услуга гост бе г-жа Станимира Георгиева основател на социално предприятие „Шоколадова къща Станимира“ гр. София, която заедно с г-жа Ралица Станева споделиха с потребителите магията на шоколада и неговата сладка сила да сплотява хората. По интересен начин те представиха кратка история за произхода на шоколада, съчетана с дегустация на различни видове шоколад. Всички присъстващи имаха възможността да опитат по чаша горещ шоколад и сами да направят бонбони, с които да зарадват близките си.
Своята лична история за работата си, като част от екипа на „Шоколадова къща Станимира“ и създаването на рецепта за шоколадови бонбони, представи Ралица Станева, която е незряща и с примера си вдъхновява хора в неравностойно положение да се борят за реализиране на мечтите си.
Организираното от Фондация „Милениум“ шоколадово ателие е част от разнообразните дейности, чрез които потребителите на услугата обогатяват своите познания, развиват умения и намират нови приятелства.
 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.