„Сладоледено парти“ се проведе в Дом за стари хора „Венета Ботева“

Традиционно „Сладоледено парти“ разхлади на днешния 9-ти август потребителите на Дом за стари хора „Венета Ботева“, гр. Велико Търново. Празникът бе организиран на открито във вътрешния двор на Дома, като екипа бе подготвил специална програма с участието на певческите и танцови състави, развиващи своята дейност в социалната услуга.

 По повод отбелязване на 25-години от настаняването в Дом за стари хора „Венета Ботева“ инж. Петър Петров, Валентина Василева и Тодорка Станчева получиха специален Приз „Върхът на сладоледа 2021“. Призът бе поднесен от Управителя на Дома г-жа Зорица Радловска, на тримата четвърт век потребители, които получиха и личен колаж от снимки - изобразяващ пълноценно прекараните години и активното им участие в културния живот на Дома. В знак на благодарност Тодорка Станчева поздрави присъстващите с изпълнение на своя любима песен, а Петър Петров и Валентина Василева изказаха своето възхищение за грижите и вниманието, които получават с дуетно изпълнение.

По време на сладоледеното парти бяха обявени и победителите от провелия се през изминалия месец конкурс за „Образцова стая“ за всички потребители на Дома. Наградени бяха трима от номинираните, които получиха специално изработена отличителна табела с техните имена за поставяне на входната врата.

В края на празника всички получиха сладолед и заедно с гостите уважили събитието г-жа Росица Димитрова –  Директор на Дирекция „Социални дейности и здравеопазване“ и г-жа Николина Йорданова – Началник на отдел „Индивидуална оценка за хора с увреждания и социални услуги“ към Дирекция „Социално подпомагане“-Велико Търново,  се насладиха на приятните емоции и разговори под топлите слънчеви лъчи. С благодарност за създаденото настроение и пожелания да продължават да бъдат така артистични и да ни зареждат със своите изпълнения –  г-жа Димитрова поздрави присъстващите.

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.