XII-та благотворителна изложба-базар на мартеници

През месец февруари по традиция в Община Велико Търново се провежда Благотворителна изложба-базар на мартеници и изделия изработени от потребителите на социални услуги, функциониращи на територията на общината. През настоящата 2023 г. инициативата под надслов „Баба Марта бързала и мартенички вързала“ ще бъде проведена за 12-та поредна година, а участие в базара ще вземат 28 социални услуги, 3 Центъра за работа с деца и младежи и 3 НПО, които по график от 15.02.2023 г. ще предлагат своите ръчно изработени изделия.
Благотворителната изложба-базар ще бъде разположена на специално обозначен щанд /до чешмичката след сградата на Община Велико Търново в посока МДТ „К. Кисимов”/, всеки ден в периода от 15.02.2023 г. до 02.03.2023 г.
За направата на ръчно изработените мартеници и сувенири са използвани нетрадиционни материали и разнообразни техники. Всеки който желае може да зарадва своите близки и да закупи от изработените изделия, които ще се предлагат на символична цена, а събраните средства ще се използват за закупуване на материали за Арт-ателиетата в съответната услуга.
           
 
Icon График на XII-та благотворителна изложба-базар на мартеници (446,4 KB)

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.