Превантивен информационен център по наркомании към Община Велико Търново обявява Конкурс на тема „Интернет - моят друг свят“

Превантивен информационен център по наркомании към Община Велико Търново обявява Конкурс на тема „Интернет - моят друг свят“, посветен на безопасността на деца в дигиталния свят и отбелязването на Международен ден за безопасен интернет.
Целта на конкурса е да се привлече вниманието към по-безопасното и отговорно ползване на интернет и мобилни устройства от децата и младите хора, така че те да могат да се възползват от възможностите, предоставени от Световната мрежа без рискове. Денят е част от усилията на партньори по целия свят да гарантират по-безопасен Интернет за всички потребители и особено за младите хора.
Участници в конкурса могат да бъдат ученици от 5 до 12 клас от училищата в Община Велико Търново, които в срок до 8 февруари 2022 г.  могат да подават своите творби в една от категориите /арт изкуство или литературни произведения/ на място в Превантивен информационен център с адрес: ул. „Димитър Найденов“ №4, кв. Света гора, гр. Велико Търново и/или на електронна поща: picn_vt@abv.bg.
Подробна информация за Конкурса може да се намери на интернет адрес www.veliko-tarnovo.bg/bg/zdraveopazvane/prevantiven-informacionen-centar-po-narkomanii или да се получи на телефон 0889 374 154 – Десислава Йорданова Председател на Общински съвет по наркотични вещества.
 
Icon Регламент на Конкурс на тема „Интернет - моят друг свят“ (880,5 KB)

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.